Ми робимо
інформацію доступною
Оновлений сервіс формування звітності SMIDA XML Reports

Семінар на тему «Закон України «Про акціонерні товариства»: нова якість розвитку фондового ринку та корпоративного управління»


03.03.2011 13:47

ШАНОВНІ КОЛЕГИ !

 

Українська міжбанківська валютна біржа засвідчує Вам свою повагу та повідомляє Вас про наступне.

Важливою подією для акціонерних товариств є набрання у квітні 2011 року чинності всіх положень Закону України «Про акціонерні товариства», та втрата чинності статей 1 - 49 Закону України «Про господарські товариства» у частині, що стосується акціонерних товариств.

З метою роз’яснення порядку правозастосування норм Закону України «Про акціонерні товариства» Українська міжбанківська валютна біржа разом з Державною комісією з цінних паперів та фондового ринку планує проведення 16 березня 2011 року у м. Києві року семінару на тему «Закон України «Про акціонерні товариства»: нова якість розвитку фондового ринку та корпоративного управління». Участь у семінарі візьмуть Голова Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку Тевелев Д.М., член Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку Бурмака М.О., начальник управління аналітичного забезпечення центрального апарату Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку Лібанов М.О., начальник територіального управління Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку у м. Києві та Київській області Жупаненко В.М., радник Голови Правління Всеукраїнського депозитарію цінних паперів Гнатюк І.В.

Метою проведення вказаного семінару є роз’яснення проблемних питань застосування положень Закону України «Про акціонерні товариства», планується зосередити увагу учасників семінару на діях, які необхідно здійснити акціонерним товариствам на виконання вимог Закону, зокрема, проведення акціонерними товариствами дематеріалізації випущених ними акцій.

Детальна інформація щодо програми семінару та умов участі розміщена на сайті Української міжбанківської валютної біржі www.uice.com.ua.

За додатковою інформацією пропонуємо звертатися за тел. (044) 461- 54-39, контактна особа Домашенко Катерина, або писати на електронну адресу seminar@uice.com.ua.

 

З повагою,

 

Голова Правління УМВБ                                       П.П.Переверзев


Теги: | УМВБ | закони України | акціонерні товариства | господарські товариства |

Важлива інформація

На сайті знаходиться програмне забезпечення для формування інформації відповідно до вимог Положення про розкриття інформації емітентами цінних паперів.