Ми робимо
інформацію доступною
Оновлений сервіс формування звітності SMIDA XML Reports

Професійна діяльність на ринках капіталу та організованих товарних ринках не підпадає під дію декларативного принципу на час війни


28.07.2022 11:49

Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку звертає увагу професійних учасників на особливості ведення діяльності на ринках капіталу та організованих товарних ринках у період дії воєнного стану.

Про це йдеться на вебсайті НКЦПФР.

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 22 липня 2022 р. №827 професійна діяльність на ринках капіталу та організованих товарних ринках не належить до виду господарської діяльності, яка може провадитися на підставі подання декларації в умовах воєнного стану.

Вже подані декларації вважаються дійсними протягом п’яти днів з дня набрання чинності вказаною постановою. Для продовження ведення діяльності на ринках капіталу та організованих товарних ринках потрібно отримати дозвільні документи, передбачені законодавством.

 

Джерело: вебсайт НКЦПФР


Теги: | війна | НКЦПФР | капітал |

Важлива інформація

На сайті знаходиться програмне забезпечення для формування інформації відповідно до вимог Положення про розкриття інформації емітентами цінних паперів.