Ми робимо
інформацію доступною
Оновлений сервіс формування звітності SMIDA XML Reports

НКЦПФР реагуватиме на порушення законодавства профучасниками під час війни


09.05.2022 12:53

Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку прийняла рішення, яким розширила можливості регулятора вчиняти процесуальні дії у справах про порушення законодавства в період дії воєнного стану.

Про це йдеться на вебсайті НКЦПФР.

Зокрема, Комісія уточнила, що процесуальні дії в частині підписання актів про правопорушення та розгляд справ про порушення вимог законодавства можуть проводитися, якщо такі справи були відкриті протягом дії воєнного стану.

У випадку, якщо є підстави вважати, що певний учасник ринку капіталу чи організованих товарних ринків порушив законодавство і це може негативно вплинути на роботу ринку під час війни, Комісія буде застосовувати заходи впливу, передбачені Законом України «Про державне регулювання ринків капіталу та організованих товарних ринків».

Рішення набирає чинності з моменту його публікації на офіційному вебсайті Комісії. З текстом можна ознайомитись за посиланням.

 

Джерело: вебсайт НКЦПФР


Теги: | НКЦПФР | ринок | капітал | війна |

Важлива інформація

На сайті знаходиться програмне забезпечення для формування інформації відповідно до вимог Положення про розкриття інформації емітентами цінних паперів.